Receptionist

Receptionister med kundupplevelse i fokus

Vi vet om att det är viktigt att en receptionist som uppträder på ett professionellt och trevligt vis, speciellt om receptionisten är det första intrycket kunden får av företaget. Det är därmed av stor vikt att den som besöker ert företag, vare sig om det är kund eller leverantör, får ett bra intryck av ert företag. Talento erbjuder kvalitetssäkrade receptionister med hög kompetens inom specifika områden. Dessa områden är exempelvis inom vård, skönhet, advokatbyråer, köpcentrum och kontorshotell.

Talentos kandidater förstår den vikt som ligger på ett gott och professionellt bemötande vid roller som receptionist.

Vi har en lång erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning av receptionister. Vi är därmed sakkunniga i att hitta kandidater med egenskaper som kommer göra skillnad i just er organisation. Tveka in på att kontakta oss om ni är i behov av en receptionist med de bästa färdigheterna och egenskaperna för arbetet.

Receptionister med skräddarsydd kompetens:

  • Receptionist – Kompetens inriktad
  • Receptionist
  • Möteskoordinator/mötesbokare på alla möjliga kontor.

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet. Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater.

Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera. Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.

Tjänsterna finns tillgängliga på timbasis, deltid samt heltid.