Kontors-, VD-, Chefs-assistenter

Rekrytera eller hyr kontorsassistent

Är ni i behov av en kontorsassistent med rätt kompetens för rollen? Genom att kontakta oss på Talento slipper ni krångel med att råka hyra fel person för jobbet och ineffektivitet i rekryteringsprocessen.

Talento erbjuder kvalificerade assistenter, chefsassistenter och VD-assistenter som tjänstgör hos ambassadörer och bolag med höga prestationskrav. Talento erbjuder kandidater som hjälper er göra vardagen enklare med exempelvis administrativa uppgifter. Dessa går enkelt att hyra hos oss på Talento. Vi hjälper er att matcha den perfekta kandidaten för ert företag.

Assistenter som ni kan hyra eller rekrytera:

  • Assistent
  • Chefsassistent
  • VD-Assistent

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet. Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater. Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera.

Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.

Tjänsterna finns tillgängliga på timbasis, deltid samt heltid.