Handyman

Handyman när det passar dig

Oavsett vad ni har för typ av behov till just ert företag, antingen när det kommer till omfattning eller uppgifter, hjälper vår handyman er så att ni kan fokusera på er verksamhet. Vår personal är försäkrade för att utföra arbeten med olika typer av grav av komplexitet. Vi är exempelvis försäkrade för att utföra reparationer, hänga upp dörrar, måla eller grundläggande arbeten som att hänga upp tavlor och koppla in lampor. Om ni har andra behov av tjänster som att transportera gods/möbler mellan olika platser hjälper vi er gärna. Om ni är i behov av hjälp, tveka inte på att kontakta oss på Talento så planerar vi in ett besök där vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa just er.

Vi ger dig snabb & effektiv service med:

  • Flytt
  • Vaktmästare
  • Montör
  • Transportera varor & inventarier mellan olika faciliteter.

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet. Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater.

Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera. Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.