Eventpersonal

Anlita eventpersonal - personal med expertkunskap inom event.

Ska ni anordna ett event och behöver personal med expertkunskap inom området? Hos oss kan ni hyra eller rekrytera eventpersonal på kort varsel med rätt kunskap för rätt tillfälle.

Talento erbjuder en stor personalpool med eventpersonal med erfarenhet från de mest kända eventbolagen och ikoniska varumärken. På detta sätt kan ni på ett effektivt och enkelt hitta ett idealt event-team för just ert event. För att skapa en sådan lyckad rekrytering som möjligt går vi igenom olika steg där ni som kund bland annat får möta och intervjua relevant personal för jobbet. Vi genomför även kundanalyser och tester för att allting ska bli så optimalt som möjligt. Vi genomför alltid även två intervjuer med personal. Det är viktigt för oss att ni som kund känner er trygga och nöjda.

Eventpersonal som ni kan hyra eller rekrytera:

  • Projektledare
  • Koordinator
  • Värdinnor / Värdar
  • Garderobiär
  • Montörer / Riggare
  • Shuttle Service

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet. Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater.

Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera. Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.

Tjänsterna finns tillgängliga på timbasis, deltid samt heltid.