Chaufför

Hyr chaufför eller rekrytera kvalificerade förare

Vårt fokus inom tjänsten är inriktat på att erbjuda kvalificerade förare för både långa och korta uppdrag. Det är en väsentligt del i beslutet att personen har erfarenhet och därför kan ni räkna med att personal från Talento är kvalificerade förare. Beroende på vilken typ av chaufför du söker, kan du räkna med att kandidaterna har erfarenheter och egenskaper som är relevanta för tjänsten. Inom denna tjänsten erbjuder vi privatchaufförer, shuttle service för exempelvis event & konferens och akuta fordonstransport.

Personaluthyrning av chaufförer:

  • Bud
  • Shuttle Service
  • Hämta & lämna bilar – mellan länder och orter
  • Privatchaufför

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet.

Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater. Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera. Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.