Butikspersonal och lagerpersonal

Hyr eller rekrytera butikspersonal och lagerpersonal

Butikspersonal är en väsentlig del i affärsvärlden och det kan vara svårt att hitta lämplig personal vid sjukfrånvaro eller med kort varsel. Om ni behöver hjälp med att hyra personal med kort varsel för butik och lager, tveka inte på att höra av er till oss på Talento. Vi kan hjälpa er med både snabba och långsiktiga lösningar med butikspersonal. Vi har flexibel personal som kan anställas på kort varsel och kan anlitas enkelt vid behov. Vi erbjuder personal med bland annat bra kundansvar och utbildning inom området för att ni ska känna er trygga med den personal i hyr eller rekryterar.

Personaluthyrning inom butik och lager:

  • Butikssäljare
  • Butiksvärdinna/butiksvärd
  • Lagerpersonal
  • Front & plockning
  • Inventeringspersonal
  • Demopersonal
  • Personal för att dela ut reklamblad, kampanjer och annat i marknadsföringssyfte.

Varför ska ni välja Talento?

Vi lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att alltid erbjuda professionell och kvalificerad personal för att ni som kund ska känna er trygga när ni hyr eller rekryterar personal via Talento. Detta för att ni som anställer personal från Talento ska få en sådan ultimat kandidat som möjligt för jobbet. Talento hjälper er med personal om det skulle vara så att ni exempelvis inte har tid att intervjua kandidater.

Vår personal är obligatoriskt internt utbildad hos oss innan de är dags att arbeta för er. I dessa utbildningar får personal lära sig om allt från service, teamledning, regler, rutiner, roller med mera. Vi erbjuder som sagt tjänster som är tillgängliga på kort varsel, vilket gör det enkelt för er att komma igång direkt. Majoriteten av vår personal är otroligt motiverade då de studerar vid universitet eller är nyexaminerade och redo att utföra arbete på bästa möjliga sätt.

Tjänsterna finns tillgängliga på timbasis, deltid samt heltid.