Kompetens Inriktad Rekryterare

Rekryterare Med Rätt Strategi

Rätt kompetens på rätt plats.

Talento International är ett företag med lång erfarenhet av att förse små, stora, nationella och internationella företag med professionell kvalificerad personal.

Rekryterare Med Framgångsrika Bemanningslösningarna

Om Talento

Talento International är ett av Intertalento Resource Agency AB:s koncept. Att leverera en flexibel tjänstelösning för personaluthyrning. Vi effektiviserar och optimerar bemanningen i er verksamhet. Genom noggranna rekryteringsprocesser och utveckling av strategier för dina personalbehov.

Vi har en omfattande flexibilitet. Med en bemanningspool på över 100 konsulter har vi större möjligheter att ge dig en mer personlig lösning för att möta dina bemanningsbehov.
Vårt rykte att konsekvent tillhandahålla pålitlig kvalificerad personal när och var du behöver dem, gör oss till förstahandsvalet.
Behöver du personal med kort varsel eller för en längre period? För oss är det ingen utmaning, vi gör din arbetssituation enklare.

Vad tillför egentligen Talento på en marknad som redan har flera etablerade bemanningsföretag?

Vår personal är otroligt motiverad då 80% av alla medarbetare studerar på universitet, eller är nyexaminerade. Vi lägger extra krut på att hitta rätt personer för varje enskilt uppdrag.

Så här arbetar vi

För oss är det viktigt att kunden vet vad vi har att erbjuda, därför är det också viktigt att de får en inblick i hur vi arbetar. När vi har hittat rätt person för ett specifikt uppdrag ser vi till att sammanföra personen och kunden.

Grunden för en lyckad rekrytering

  • Kundanalys
  • Intervjuer
  • Tester
  • Referenser

I all rekrytering gör vi alltid två intervjuer.

Talento
Personal För Dina Behov

Vi strävar alltid efter mångfald och jämställdhet. Våra främsta ledord är att kundnytta och kundupplevelse aldrig kan lyftas för mycket, vi arbetar för att underlätta för er.