Om Talento.

Rätt kompetens på rätt plats.

Talento international är ett företag med lång erfarenhet av att förse små, stora, nationella och internationella företag med professionell kvalificerad personal.

Om Talento

Talento international är ett koncept som Hayat Ashkar har arbetat med sedan 2017 med intentionen att skapa en flexibel tjänstelösning för personaluthyrning. På Talento tror vi på utveckling, vi arbetar noga med rekrytering, anställning och utbildning. Med en personalpool med över 100 anställda är vi alltid förberedda för alla situationer.

Vad tillför egentligen Talento på en marknad som redan har flera etablerade bemanningsföretag?

Vår personal är otroligt motiverad då 80% av alla medarbetare studerar på universitet, eller är nyexaminerade. Vi lägger extra krut på att hitta rätt personer för varje enskilt uppdrag.

Så här arbetar vi

För oss är det viktigt att kunden vet vad vi har att erbjuda, därför är det också viktigt att de får en inblick i hur vi arbetar. När vi har hittat rätt person för ett specifikt uppdrag ser vi till att sammanföra personen och kunden.

Grunden för en lyckad rekrytering

  • Kundanalys
  • Intervjuer
  • Tester
  • Referenser

I all rekrytering gör vi alltid två intervjuer.

Talento
– Personal för dina behov

Vi strävar alltid efter mångfald och jämställdhet. Våra främsta ledord är att kundnytta och kundupplevelse aldrig kan lyftas för mycket, vi arbetar för att underlätta för er.