Westfield Festival! Täby Centrum blir Westfield Täby Centrum

Westfield Festival är den storskaliga invigningen av förvärvet Täby Centrum som skedde i våras. Som idag är Westfield Täby Centrum.

Unibail-Rodamco-Westfield är ett av europas största fastighetsbolag som erbjuder högkvalitativa shoppingupplevelser och har nu tagit Täby Centrum. Förvärvet kommer att vara mer än bara ett namnbyte – det kommer att finnas fokus på att förbättra helhetsupplevelsen med bättre personlig service och kundupplevelse som Westfield erbjuder i sina shopping gallerior.

Unibail-Rodamco-Westfield ser nu fram emot att välkomna alla till Westfield Täby Centrum!

Det firas med en stor konsertdag för allmänheten på Täby torg, med musikframträdanden som Molly Sandén, Sabina Ddumba, Theoz och Yanko. Allt leds av programledare Filip Dikmen.

Det kommer att vara fullt med aktiviteter och happenings i shopping centrumet och torget för hela familjen fram till den 16 oktober. På festivalområdet kommer det även finnas foodtrucks, aktivitetstält, ansiktsmålning, medlemstält och många fler aktiviteter som Talentos eventpersonal bemannar.

Talentos eventpersonal finns på plats och ser till att alla besökare får en högkvalitativ upplevelse som Westfield-varumärket och Unibail-Rodamco-Westfield levererar i sina shopping centrum.

Vill du veta mer vad vi eller vår eventpersonal kan göra för ert företag?

Vi ser alltid till att vår personal är utbildade om våra kunder och deras varumärken innan de börjar sitt första arbetspass. Oavsett företagets storlek är detta vår standardprocedur.

Vi har en gedigen bakgrund inom kundbemötande och som en del av vår leverans ser vi till att vår personal är utbildade om ditt företag och varumärke samt har kunskap om hur dina kunder uppfattar er, för att representera er på rätt sätt.

Kontakta oss idag och upplev skillnaden.